Wat is de toegevoegde waarde van PopUp voor uw evenement?

Waarom PopUp? Nou hierom!

 

Als gastheer of -vrouw wilt u dat uw gasten op het puntje van de stoel zitten. U wilt dat alle sprekers hun verhaal met zo veel mogelijk impact over kunnen brengen en uw gasten met een goed gevoel naar huis gaan. Wij ondersteunen u in dit streven. 

Dit doen we met improvisatie theater, gedurende uw hele evenement. Met onze PopUp intermezzo's herhalen, vertalen en benadrukken we, met een knipoog, de kern van elke presentatie. Uw gasten blijven tot het einde betrokken en fris, waardoor het effect van elke presentatie optimaal is. 

Entertainment ten dienste van de inhoud dus.


Waarom theater? Nou hierom! Theater...

entertaint; brengt lucht en humor
verdiept; en zet aan tot nadenken
activeert; creëert spanning en betrokkenheid

ontspant; men gaat er even 'lekker voor zitten'
verleidt; tot een open blik en identificatie
verbindt; samen kijken, gruwelen en lachen

Wij helpen u alle zintuigen van uw gasten te prikkelen, zodat uw sprekers en boodschap

Waarom past PopUp ook bij uw bijeenkomst? Nou hierom!

Door onze brede ervaring kunnen we uit de voeten met allerlei soorten bijeenkomsten. Of het nu gaat over kennisoverdracht, een terugblik op afgelopen jaren of een presentatie van een strategisch plan voor de komende jaar: PopUp helpt u er een onvergetelijke bijeenkomst van te maken. We zoeken in een technisch of abstract verhaal de menselijke kant, we vertalen een beleidsstuk naar de echte wereld of nemen een theatraal kijkje in de toekomst. 

U heeft een vol programma, en wilt toch uw publiek entertainen, activeren en prikkelen? Geen probleem! Doordat we ook hele korte PopUp interventies kunnen spelen kunt u ons inzetten in de 'lege' momenten in het programma; tijdens wisselingen van sprekers, bij binnenkomst, in pauzes of bij de deur.

Van hele korte sketches tot een complete avondvullende theatershow met alle toeters en bellen kunnen we verzorgen. Altijd op basis van de inhoud, met veel humor en publieksinteractie. Met PopUp heeft u een ervaren, flexibele en breed inzetbare partner.

Nieuwsgierig welke bijdragen wij kunnen leveren? Kijk bij onze mogelijkheden of neem contact met ons op voor een gratis brainstorm.

Alle mogelijkheden op een rij